Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föll huvudstupa ner i helgen, slog huvudet mot en botten letade flaskpost, och glömde så - min poesikalender.


14 dagar




- Tiden står, inte still.



Sa den där positiva jäveln, som drog snigeln
tvärsöver
sida till sida, från kind till kind

över mitt ansikte. Lämnade tydliga spår
klibbigt genomskinliga, om nått
vita ränder

Vågar knappt, slicka mig runt munnen
för att smaka, på det där minnet


jag så in i norden behöver












Fri vers av Baystream
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-12 10:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
rytmen i dikten är så exakt att jag måste läsa flera gånger för att förvissa mig om det inte rör sig om rim.
Dikt om att inte riktigt våga, så bra bara
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream