Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har märkeskläder


Jag har märkeskläder



Ja för det är märken både här och där

Lite kexchoklad

Ett par droppar kaffe


En smula av det ena

Och det andra

Men så dyra, nä inte speciellt

Har t o m en reva i mina jeans




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO