Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina aromer under krossat hölje, njuter jag dig


Jag maler sönder ditt innersta
Smular sönder ditt hölje
Låter dina aromer
Sakta strila mellan
Mina fingrars känslighet

Du doftar
Exotiskt
Värmande
Upphetsande
Njutningslystnad

Sakta låter jag
Livets källa
Plocka dina essenser

Låter dig blandas
Och uppfylla din
Hela potential

Hettan förstärker
Allt som jag längtar efter
Kräver
Lugnas av

Med din värme i min hand
Låter jag ditt livselexir
Sakta rinna ner
Fuktade läppar
Inbjudande svalg
Att ta emot
Allt du har att ge

Förlåt mig
Att jag vanhelgar
Din fullkomlighet

Med en skvätt mjölk i....







Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 394 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-12 16:39



Bookmark and Share


    mik mikelson
Först trodde jag det var någonsom varit i ett kryddland men vilken härlig beskrivning av min älsklingsdrog kaffe.
2024-01-15

    lory
GRATTIS TILL PLACERINGEN LADY!!!!!
2011-12-15

  HelenaW
Gillar denna text med en twist.. ;) Härlig beskrivning av den härliga drycken samt att man kan tolka den .. lite anorlunda... ;)
2011-12-15

    lory
mmmmm
så underbart..spännande,du sätter ord på det heliga..lyssande..
mmmmm.njutning...
2011-12-12

    ej medlem längre
Kaffe ÄR gott!
2011-12-12

  Johan Bergstjärna VIP
Berörande, underbart!
2011-12-12

  Kalle.O
Lysande!
2011-12-12

    Max Poisé
Precis så!! :-)
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya