Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte mängden som gör det...det är innehållet...och från vem...


Två...


Jag fick två
Två små
Jag fick två
Men de var vackrare
Än några två små
Jag någonsin
Sett...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 18:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) låter fint..
2011-12-13

    Birgersdotter VIP
2 små ..blickar ..sms...mail..nyfiken hihi
2011-12-12

  Rise Little One
Din text väcker nyfikenhet!
2011-12-12

  Maiah VIP
två geléhjärtan, chokladhjärtan????
2011-12-12

    ej medlem längre
Hoppas att det var två små kyssar...!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT