Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande vattendrag


 

Vid ett glittrande vattendrag
satte jag mig stilla ned
för att betrakta strömmarna
och svalka mina fötter
efter en lång vandring.

Jag kände vattnets smekning
mot min heta hud,
hela tiden föränderligt
liksom det liv jag lever,
det som smeker mig till vila.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-01-17 21:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
livets källa.. vatten. berörande rinnande vatten
2006-01-19

  frozen_yoghurt
Vilken fin bild du målar med dina ord!
2006-01-18

  Per Rydberg
Befriande rent från tunga formuleringar. Härligt konkret beskrivning - jag riktigt känner det porlande vattnet mot fotknölarna och fotsulorna!!
2006-01-17

    ej medlem längre
Vackert och enkelt skrivet. Du skriver avskalat, och använder ljuvliga bilder för olika känslor, känslotillstånd. Jag jublar över det du medför i detta, belöningen efter lång resa, eller bara en rastplats i livet.

Jag vill berömma dig för den ursköna raden

"...det som smeker mig till vila"
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H