Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut


 

 

Vart jag än vänder min blick
visar sig demonerna för mig

Det finns ingen väg att fly
ingenstans att undkomma dem

Tillslut kan jag inte annat
än att falla i dämpad gråt

Och bakom mina stilla tårar
suddas demonernas konturer ut

Min väg ut har uppenbarat sig

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-18 07:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
mums för en läsare

ett mellanslag på "Tillslut" bara så är allt bra sen..
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H