Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon är allting vackert

Ett ögonblick av lycka,
ett ögonblick av värme.

Ett vidsträckt landskap,
djupa dalar och höga berg.
Så enkelt att andas,
så simpelt att existera.

Sliter min blick ifrån dina ögon och
ser återigen den fula verkligheten.
Verkligheten jag hatar,
den jag kontinuerligt kämpar för att förtränga.

I dina ögon var jag fri,
fri från den förbannelse som tycks vila över mig.

I verkligheten drunknar jag i ett hav av blodröda tårar…




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious