Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden som följer vinden

Jag önskar ja kunde skrika
men min röst är för svag.

Det enda som hörs,
är svaga viskningar
ord och tanka
blåser genom löven.

En tyngd atmosfär
kvävd av tystnad.

Tystnaden flyger med vinden
sprider sig likt ett virus
vart helst de kan slå rot.

Tystnaden kväver allt liv,
tar all energi
skapar tomrum.

Kvävda skriv
fyllada av ångest
och panik
kan inte höras

för du är ensam




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-17 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious