Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde du fanns

Jag trodde du fanns
men det gör du inte
Inte längre

Jag trodde på dig
På oss

Det gör jag inte
Inte längre

Vi var två självständiga neutrum
Det var fint

Du ville inte ha det så
Du ville vara ett
Det vill inte jag

Jag älskar dig
men jag älskar mig mer
Inte längre




Fri vers av anonym1
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym1