Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad spelar det för roll?

bullrande fyrverkerier utanför
bullrande hjärtslag innanför

12-slaget.

Vad spelar det för roll utan min älskade?




Fri vers av anonym1
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fyrverkerierna hatar jag.
Tusentals och åter tusentals kronor som bränns upp till absolut ingen nytta.

2016-01-01

  Alexander Gustafsson VIP
Vad spelar det för roll ändå? Not hating, just saying.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

anonym1