Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara prima


Man kan säga att båtarna i ”lagret” i Göteborg
”de köpta alltihop” och
tog de för ”prima båtar”


För hela båtlagret brann upp
Och de fanns ju knappast några skavanker då
Såhär efteråt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO