Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka om polarisering


Vissa tror att bara liknande människotyper passar ihop
Med samma intressen
Historia
Och sånt


De har nog aldrig testat att sätta ihop
TVÅ magnetiska + poler
Ja eller minus poler då

Snacka om polarisering




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-12-13 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO