Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupa skog

 

 

 

gamla sammetsstammar
innan istiden barkas trädet

min tillgivenhet är så stor
som ett torn i skogen av smaragdkross och benbitar

ja! så säger vi -

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 1714 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 21:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
älskar denna !
2011-12-16

  anits VIP
Så vackert............
2011-12-15

    ej medlem längre
mycket trevlig blanding, det är så man får lust o duscha
2011-12-13

  Larz Gustafsson VIP
"Smaragdkross" är ju ett fantastiskt uttryck!
2011-12-13

  L Patrik W Johansson VIP
Nu gjorde jag en sak jag inte gjort på över ett år,
sökte ordet sammetsstammar och du är ensam om det, iaf här

2009 var jag ensam om en del ord här innan tjuvar som i julkalendern kom

och ett ord som sammetsstammar inte bara ljudrimmar på sig själv utan slår också alla scrabble (ja alfapet då) spel eftersom det inte är ett ensamt ord och fakta utan använt i ett lyriskt stycke

Be well,
LPWJ
2011-12-13

  Ingela Svenson VIP
Som längtan efter grönt, sammetsmjukt!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP