Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag tog de det lugnt, Palm och Rööd ......,Palm ville skriva en Juldikt , den skulle sys in på Storduken.


Julkalendern ,Nr 12, 2011: "Palm skriver en Juldikt !"

Så här blev den, efter lite funderande mellan de båda vännerna,
Text nr 12:

"Julen borde vara
en allmän angelägenhet
för en obegränsad skara
och för all evighet
ALLA skulle känna
att julen är för dem
INGEN utelämnad
ingen alls i kläm "

Lucka 12 täcker samma tema:

"En Jul för ALLA
så borde ropen skalla !"




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-12-12 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska