Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maja

oljiga gula flugor lämnar svarta stråk
nya vittnen i ådrat trä
kanter spritter av där eggen stryker fram
tar fram ursprung i elektrisk lokal miljö

historia och framtid förenas och förångas
till ljudet av maskinerna under hettan

vrår av halm och hö fylls och fyller
stryk aldrig färg på insidan, snälla

vi släpar även över sand
och smuts där originalet
är skadat och under men
det behövs nog inte

självgott skval och självkokande vatten
mor lilla mor och förbannat mycket sprit

dödlig svart rök smyger ut med korsdraget

räven äter med gaffel och skatan badar i terpentin
man springer inte, ens i högklackat, ifrån sin fiende - förrutom; för helvete! -

breda sneda leenden
två maroccanska mattor
det finns vaniljte och rosa multifunktionssaronger
och sen finns du

med dödligt grön rök och kända amatörpoeters namne
(mohair, baby, mohair)




Fri vers av objekt3
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-13 03:17



Bookmark and Share


    Phantasos
tänker vaporizer, är jag nära?
2012-01-07

  Nanna X
gillar slutet!
2011-12-13

  cilax VIP
vet inte varför men jag läser rädsla, till och med skräck. Röken förgiftar liksom
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3