Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYA slussen eller?



20 år sen första arkitekttävlingen om slussen
man kan ju bara hoppas att bygget går snabbare

Folk har hunnit dött sen dess
Deras barn har hunnit växt upp och ta över

Och knappt nån minns, när man utlyste tävlingen
Slussen är i samma byggnadsperspektiv som

Medeltida kyrkobyggnationer eller möjligen
”den beryktade tunneln genom Hallandsåsen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO