Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa pulver


Pulver igenkännande


Så känner man en igen en knarkare
Han eller hon svarar ”alltid”
I princip utan undantag med
”men sprit är värre än knark”

Alkohol är farligare än hasch
Vin och kartongdrickande är mycket farligare än pulver
En missbrukare svarar undantagslöst
På det sättet…

Ja såvida inte de bara smyger och
”inget vet” eller nåt
Men den som tar ”strid” om än bara verbalt
För knarket, vet man att, detta är....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-12-15 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO