Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad i tid och snack


Ni som minns 70 talet minns, de var liksom bara 1 eller 2 men i vissa baracker så vart man osams ändå över TV kanalen. Räddningsverkets lokaler på Sandö, och de var säkert inte ensamma om det, hade 2 rum. TV1 rummet och TV2 rummet. Och ofta talade man om Dallas som gick varje fredag, varje måndag morgon.

Numer så talar man sällan TV program känns de som, i alla fall inte om de man sett och har olika åsikter om, det är som om tv tittandes liksom växt upp, på nåt sätt. Ja man kunde tala om radio med, det var spanarna och ”Göte Johansson” som sagt var… ”Hej de ä bara ja, Göte, Göte Johansson som sagt var och om hans kompis Rune Örjan” ja på Skövde mål då….

Nu tittar alla på olika så varken TV eller rum skulle räcka till och följaktligen så snackar man, i alla fall förhoppningsvis om nåt mer givande, än Dallas på måndagförmiddagar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-12-13 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO