Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEGRAVNINGSTANKAR,,, nr 2


Varför kommer du
på min begravning
du kom aldrig när jag levde

Varför gråter du
på min begravning
Vi skrattade aldrig när jag levde

Varför håller du tal
på min begravning
Vi pratade aldrig när jag levde

Varför lägger du
en blomma på min kista
jag fick inget av dig när jag levde

Men jag förstår,,,
du bryr dig om


egentligen


att jag äntligen

är död,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-12-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten