Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka eller åtgärda




Stockholms stad hörde om missförhållanden
På äldreboende men man köpte hellre medieträning åt chefer
Än förbättrade förhållandet för de äldre

Och det är helt ok tydligen enligt
Den Moderate stasidirektören
Nej förlåt stadsdirektören

Lite som att ge arbetare huvudvärkspiller
Hellre än att åtgärda den sjuka miljön
Och detta i vårt årtusende…


Vad vet man kanske är det moderat politik
I praktik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-12-13 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO