Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fika efter eller fikaefter?


Älskade, är du fikasugen
Eller ja sugen, i alla fall…

Vi kan ha en fikaafton
Du
Och jag
jag vet var jag kan ha en
munk
och en till, och en till
så många som ”hänger kvar”

och du käkar dej fram...
hur många tror du jag klarar
hur många tror du att du klarar ?
TROR DU jag klara fler
Än du orkar med

Men du behöver inte käka upp hålen
Jag lovar det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2011-12-13 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO