Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla underbara kvinnor med kärlek och värme


Kvinna

Släpp fram det feminina i dig
rör dig med flödande rörelse
bjud på magdansens upplevelse
bejaka sensuella gester
vem räknar dina kilo
när utstrålningen räcker.
Ta dig rätten till begär
och kräv alltid mer
som i reklamen
BECAUSE YOU`RE WORTH IT!!!
unna dig orgasmer
som gör dig vackrare
och att du lever längre
leende på läpparna
öppnar alla dörrar.
Ta dig tiden att vara dig själv
att upptäcka din inre glöd
dina intresse,din passion
låt dina öppna sinnen vara med dig
vart du än går
förför livet
älska utan rädsla
bejaka med heta
berör utan ord
njut av din underbara kropp
och låt dig avnjutas av andra
stråla
glänsa
sprid ut din graciösa jaget

DU ÄR DEN VACKRASTE PÅ JORDEN


heliga Moder
gudinna
älskarinna
beskyddande ängel

Världen behöver din ödmjukhet!




Fri vers av lory
Läst 364 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-12-13 17:18



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tack för din hyllning till kvinnan! Och att den kommer från en kvinna själv har sor betydelse. Du kan verkligen se dig själv som en sexuell person.
2012-01-10

  Celticgirl VIP
sådana här positiva texter är susen!
2011-12-19

  Linda CH VIP
Lidelsefulla vackra och sanna ord att ta till sig! Tack för denna underbara text!
2011-12-19

  Frökenfanny
livskvalite !!!

Livs bejakande text, fint :)
2011-12-19

  annalena VIP
*busvisslar*
2011-12-19

    Bellissima
Oh yes!!! :))
2011-12-16

  in effigie VIP
ett underbart flöde av sanningar...så brinnande bra...
2011-12-15

  Lars Hedlin
Underbart...stämmer med..kram
2011-12-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag instämmer till fullo

kvinnan är gudinnan
hon är värd allt, bör få allt

hon är allt
2011-12-14

  Ronny Berk
så vacker, den hyllningen till kvinnan ! tycker om leende läppar och
att beröra med ord !
2011-12-13

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart livsbejakande!
2011-12-13

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-12-13

  Ninananonia VIP
Vackert och sant :) Varm kram
2011-12-13

    ej medlem längre
Blir tårögd...så starkt och mäktigt. Underbart!
2011-12-13

    ej medlem längre
Fuckin' A+
2011-12-13

  PPQ
det här borde många ta till sig
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen