Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utsedd snart nästa


Stockholms stjärngosse är nu utsedd

Nu väntar man bara på nästa

Stockholms stjärtgosse




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-12-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO