Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus kärlek o vatten


Ljus

Och vatten

I det badkar som du tappat upp

Ljusen som de senaste rönen säger

Att de är giftigare än de mesta annat

Men det bryr mej inte, inte nu, inte då

Inte när du ställt dom runt om i badrummet

Min näsa känner den spridning som stearinet gör

Pluss den lila och violdoftande som står mitt i

På golvet

Tillsammans med det du hällt i vattnet

Det är som du

Min viol

Min nattviol

Min lila nattviol

Min lilla nattviol


Allt annat är mörkt, bara ljusen ger sitt fladdrande sken

Och de målar sin fladdrande färg på din nakna kropp

När du kommer in till mej

Stereon spelar ”baby You can keep Your hat on”

Men det är försent,…

Försent som budskap, hatten är av

Allt annat, med

För att komma

Din fjäril blommar lust

Din vingar är uppspända som för att flyga

Då, när du kommit, innan du kommer…

Det är en kär lek




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 17:54



Bookmark and Share


    lory
mmmmmmm
mmmmmm
lovely...mmmmmm
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO