Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vill jag ge till Lars Ohly, avgående Vänsterordförande.


Julkort nr 13, 2011

Ja, du gamle konduktör
snart har sista tåget gått
kanske du gruvar dig så smått
eller är det som sig bör ?

Under din tid har V rasat
kanske Du har förfasats
av alla låga siffror
på VAD kan det bero ?

Kommunistspöket dröjer sig kvar
som det gjort i alla da´r
du fick inte bort det, Lasse
nu har du inte längre chansen

Nu får Sjöstedt försöka
månntro han siffrorna kan föröka ?


-----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sjöstedt kommer att dra det småborgerliga Vänsterpartiet ännu längre åt höger.
Partiet dog redan under C H.
2011-12-14

  aol
tror mer på sjöstedt
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska