Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte få nog av dig och din kärlek

Vill numera bara ha mer och mer
Bara älskar när du emot mig håller på och ler
För när du gör det så blir jag alltid som uppslukad av dig
och ingenting annat ser
Så att jag nu inte kan få tillräckligt mycket av din kärlek
kan väl aldrig vara riktigt fel
Eller kan det, det?
För om du tycker att jag är allt för påträngande emellanåt så måste du bara tala om det för mig
Ge mig besked
För trots att jag inte kan få nog av dig och din kärlek är jag ändå kapabel att åtminstone för en liten stund
kunna lämna dig lite ifred
Hi Hi

Ken Cassel
13/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-13 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel