Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatte betalare i Stockholm



Skatte betalare i Stockholm

Du måste betala för att de ska lära sej

Att ljuga för media, eller de kallar det nåt annat

Men det är att ljuga

(som om det behövdes)

Angående äldreomsorgen

Men är lögn, likt förbannat…

Förbannat alltså



Och de sorgligaste är att

Det FINNS PENGAR till sånt…

Men inte till en riktig åldringsvård

”Sten Nordin sordin”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 17:19



Bookmark and Share


  Julio VIP
Sten Nordin..den f...
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO