Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S är Skyldiga till mycket


OM sossarna gör upp med sitt personliga
Snikna beteende, som de faktiskt är mest skyldiga till
Över hela politiker raden så är de, de mest påtagliga

Det är deras dubbelspel
Som skapar hela eländet och deras egen
Tillbakagång….





GriSarna på djurfarmen...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO