Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iransk energi



Iran har olja
En av de med mest av den varan
Så normalt sett så borde de inte ha intresse av uran, alls
Eller kärnkraft
Men det ”finns väl annat än ekonomiska motiv”
Kan man tänka…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO