Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mustig kvinna från Bourdeux


En mustig kvinna från Bourdeux
Tyckte att det borde vara som så
Att ser man ut som ett tomglas
Och beter sej som helknas
Så inte får man mej sätta på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-12-14 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO