Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi levde då, vi kanske lever sen - Men vi lever just nu

 

 

 

och ja
det är sant
du är inte den första jag kallat vacker
du är inte den första jag tyckt är underbar
jag började ju inte leva igår
men du lägger all fokus
på det obetydliga
på det förflutna
till den grad att du glömmer
att du inte ser eller hör
det viktiga
för du
du är den enda
jag kallar vacker
du är den enda jag tycker är underbar
just nu
i morgon
och dagen efter den
ingen annan
bara du
just nu

och ja

det är sant

du är inte den första jag kallat vacker

du är inte den första jag tyckt är underbar

jag började ju inte leva igår

 

men du lägger all fokus

på det obetydliga

på det förflutna

till den grad att du glömmer

att du inte ser eller hör

det viktiga

 

för du

du är den enda

jag kallar vacker

du är den enda jag tycker är underbar

 

just nu

i morgon

och dagen efter den

 

ingen annan

bara du

 

 

just nu

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-14 05:47



Bookmark and Share


  gasping for a smoke
fenomenalt fint och glasklart!
2012-03-16

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP