Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten på ont och gott


Vatten
Nu är det i trakterna söder om Göteborg
Vattemassorna stiger
De reser sig liksom
Tar kraft
Visar vem som bestämmer
Som en vårfors i norrlands älv
Men bara mer, lugnt
Inte bara tyst och stilla utan kraft som inte kan tyglas
För vattnet är, det som styr
Den som styr vattnet, styr oss




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-12-14 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO