Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilldelas Sveriges begravningsentreprenörer (lite på skoj, galjhumor,kanske)


Julkort nr 14, 2011.

Ni de svartklädda eleganta gentlemännen
ordnar sober stämning vid sorgliga tillfällen

Arrangerar värdiga frånfällen
snyggt och fint, bästa "gåbortsställen"

Men tänk att leva på döden
tjäna pengar på värsta nöden
bli rik på katastrofer
på de värsta dunderdåd, här !

När likens askmoln ryker
förintade polyper
då vet vi vad det varit
och vart de döda farit

Men ni har tjänstgjort innan
gjort det med den äran
ni har lindrat pinan
förlust av nära kära.......

-----





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska