Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massor av vatten



Å i åa köm de vatten
Niskan han
Massor
Massor av vatten
Vatten massor
Ödeläggelse men varför
Om man bodde vid en vulkan
Skulle man då bosätta sej vid dess fot
Eller kanske på ett berg en bit bort
Vulkanen är farlig
Men man tror sej hinna undan vatten
Oftast gör man det….

Men jag tror vattnet tar mer liv
Än vad vulkanutbrotten gör….
Och inte bara liv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-12-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO