Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är


Julen är, själva fan

För de som inte har

Nån aan


Eller tro…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO