Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskapen


Galenskapen
Blir inte mindre
För att omvärlden anpassar sej till det galna
Förlikar sej, typ

Privatiserings projektet
Luktar nästan alltid skämt, oavsett vilket man menar
Och beroende på om man har humor
Eller inte




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-12-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO