Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regel vidrigt på börsen


Det behövs regler för börsens data affärer säger man

Ja eller kanske

”dra ur kontakten”


Det är bara ett sätt att blåsa oss alla annars

Vi alla vanliga i allt från löner

Till pensioner….. som ”de” snikar åt sej


Stockholmsbörsens VD är en idiot helt enkelt

En köpt idiot

En hora för kapitalet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2011-12-15 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO