Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dataaffärer


Datorn tar emot och ”expiderar” på
15 miljondelar av en sekund

tänk om den skulle slöas ner
Så den tar en halv sekund på sej

Vilken katastrof




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO