Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggad älskad



Somna och sov, glid
ner sakta, in

i min famn, som väntar dig

och jag ska ömt, vaka
tills dess att du, finner viljan

i att vakna


Och då, ska jag stryka natten
från din kind. Kyssa dagen
ovan dina ögon och viska mildt

sånger, så milda
att du förstår att det är sann kärlek


som ber
om att få, flyttat in - i ditt hjärta









Fri vers av Baystream
Läst 1692 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-14 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mer mjuk kärleksfullhet....me like
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream