Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du är vackrast av dem alla...


Bara se...


Att bara
Se dig
Är underbart
Men inte nog

För mej...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-15 08:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi en härlig liten dikt...
2011-12-21

  Rise Little One
Du nöjer dig inte med bara window shopping ;)
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT