Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En våt tavla


 

När jag öppnar ögonen
rinner omvärldens alla färger
såsom på en våt tavla

Kanske beror det på mina tårar

 




Fri vers av Anna H
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-01-21 21:59



Bookmark and Share


  noname_realmind
Oj va fint!
2006-01-27

  Daniel_78 VIP
verkligen bildligt och målande skrivit
snyggt, tråkigt titel dock =)
2006-01-24

  Per Rydberg
Världen finns kvar där också när tårarna torkat. Du också! Tänk så fint du diktar om det svåra-sorg och skönhet tillsammans!!!
2006-01-21

  rebecca d
att se världen inifrån sig själv (som vi ju gör...)
2006-01-21

  Smultris
Nog beror det på tårarna allt... men dom torkar o då ser du världen i regnbågens alla färger istället...
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H