Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 dagar



Jag ska kapa, mina givna vingar


Och i vinden, viska dem
ditt namn

så de må finna, och bära
dig - tillbaka


till mina armar












Fri vers av Baystream
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 09:32



Bookmark and Share


  Järnkatten
Snyggt :)...gillar..!
2011-12-15

  Cissmoll
Mycket fint, jag tycker om budskapet.
2011-12-15

    ej medlem längre
Längtans röda blomma växer hos dig
2011-12-15

    Rolf Zandén
Vill inte flt, fint.
2011-12-15

  Börje Larsson
Fin....
2011-12-15

  cilax VIP
spännande nedräkning. Vacker också till råga
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream