Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara varannan vecka mamma



Det finaste jag har, ligger inte i mina händer
mina nakna, gråtande, ömma händer

att vårda


Ditt skratt, framtid och lycka

är inte min, att bestämma, se över - och mitt bröst
brister i så många bitar

att när du ser in i, mina ögon frågar du
men din lilla röst, stämma

hur jag mår

får jag strypa tårar, från att falla
och inte förtälja att din andra halva

inte förstår


ditt alldeles egna - bästa










Fri vers av Baystream
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-15 10:01



Bookmark and Share


  träsnidaren
Som varannan vecka farsa så länner jag igen mig mycket i denna text.

Fint beskrivet, jag känner migt berörd!
2011-12-17

  annalena VIP
Så starkt beskrivet!
2011-12-17

  Christin Lederman VIP
Underbart vackert skrivet
2011-12-16

  blaite
Det här var galet bra shit. Va hände liksom
2011-12-15

  Jocy Joyless
suveränt
2011-12-15

  Järnkatten
Din text är underbar, sparas...

Mina varmaste tankar sänder jag så,
om det vackraste i livet att få,
nu väntar det största av äventyr
ett mirakel har hänt, himlen den tar fyr...

Kram /John
2011-12-15

  HelenaW
Tårar rullar på min kind när jag läser.. Stark text.. Kommer att krama mina små extra hårt ikväll.. ! Bokmärker dina tårar..
2011-12-15

    ej medlem längre
Rik text
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream