Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen tittar upp


tittar fram

tittar ner

Och när den gör det, så är det delvis oss som den ser

Själva här nere i byn, så bara älskar vi våran sol

när den skiner upp så glatt

medan den ler

Medan den ler emot oss så jäkla cool

Jo, så för solens underbara värme och magiska utstrålning

är vi nog alla lite till mans

bara en liten fool...

Solen tittar upp!

Ken Cassel
15/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-15 15:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi under bar cool som en sol :)
2011-12-15

    ej medlem längre
Smälter av din kärlek till henne,solen alltså!
2011-12-15

    ej medlem längre
Du är som en liten sol för mig!
Glad blir jag av dina texter!
2011-12-15

  Rise Little One
Nähä, den tittar bara upp i Stockholm ;)

Kram,
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel