Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktens dolda stigar

kors och tvärs i dikten går små dolda stigar
du som ser: väl mött!
jag har byggt utsiktsposter mot det fjärran
främmande
i gräset har jag lagt små nära ting

du som ser: väl mött

i dikten ligger inte alla landskap
i öppen dager
labyrinten kastar skugga
men om du ändå ser - då möts vi där
i dikten 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 23:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så sant som det är sagt här, och vi brukar ju mötas där ganska ofta! :)
2011-12-16

  PPQ
ja vad säger man som inte redan sagts? jo jag kan upprepa mig själv det material som du gjort det sista året i allmänhet och sista året i synnerhet är så ruggigt bra jag som läsare tycker att du är wow...nu för tiden förstår jag vad du skriver om och det är längre texter...detta är så bra Måna, så bra
2011-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt perspektiv och en storslagen tanke.
Allt ligger inte i öppen dager.
Och det är ju det som fascinerar och inspirerar.
2011-12-16

  Anders Nordlander VIP
bra skrivet om poesins ljusning
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger