Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag faller...


När du
Tog steget
Ut i det okända
Hade du kollat att det fanns
Någon som fångade dig om du föll

När jag
Tar steget
Ut i det svarta hålet
Har jag ingen som har lovat
Att fånga mig och lindra mitt fall i det mörka

Det är lätt
Att döma
När man själv
Är den som dömer

Min älskade

Är du där för mig
Lindrar du mitt fall
Fångar du mig

Om jag faller...?



TT

(C) 2011




Fri vers av TT
Läst 236 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-16 08:46



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Det är klart att din älskade fångar dig om du faller... Ge och få...det är ju så.
2013-04-30

  Linda CH VIP
Starkt insiktsfullt skrivet!
2011-12-19

  Magnus P.
Ah, underbar text. Jag njuter.
2011-12-17

  M_Franke
Här har vi en pärla, en dikt att känna igen sig till, du skriver med precision och varje ord väger tungt, lysande
2011-12-17

  annalena VIP
* Snyftar*precis en sån dikt som jag behövde ikväll
Tack
2011-12-16

    Birgersdotter VIP
Fina tankvärda ord..våga vinn
insiktsfullt
2011-12-16

  Julio VIP
håller med, väldigt elegant, och budskapet är rikligt
2011-12-16

  Rise Little One
En ny variant av elegant text med kloka meningar...
"Det är lätt
Att döma
När man själv
Är den som dömer"
Gillar den mycket.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT