Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täby nej förlåt trädhatare



”Folk” i Gribbylund TÄBY har tagit ner träd
För att få bättre ”utsikt” mot sjön
Kanske borde det vara läge att ställa nåt annat där
T e x en återvinningsstation
För träden är ju i alla fall borta….

Och eftersom det är dyrt område
Med ”fint folk” som bor där
Så ”har ingen sett nåt”
Märkligt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-12-16 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO