Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spice time eller nåt



Den ”nya” drogen
Får orden ”spice girls”
Att ha en helt ny innebörd

Den kallas nämligen ”spice”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-12-16 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO