Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken ryms eller finns


Små stunder av kärlek
Kan varken rymmas i

Paketeras
Eller ersättas

Om än paketen är guldpappersbeklädda
Med rosett försedda silver snören




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-12-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO