Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verspolisens bråda dagar som versmilis

EN "hyllning" till PROSans rätt-RÅDIGA vänner, el
var dt prostatans?
Verspolisen anfaller

Akta er för att vredga "prosans" vänner
Eller dikternas ”riddare” alt -innor
Alt att för en förkortn….
Eller bara ….. som är så farligt
Du får iute förko. P g a att
Eller var det @
Som inte passar (kolon) el ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
& de låter verkligen som / eller trash

fast OY det har dom glömt här
På poeter, här verkar de inte finnas….
Några självutnämnda vers profeter
Bland DE STYR-ande
Som sej uppreter, på allt tråkigt som ballt
I 10, 100 eller 1000 falt fast kanske deras spalt
Eller dom själv är mer 99….
Re-vers blir erase
I deras face och place
And rewind if You find
Someth….
Left behind…
(right behind)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-16 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO